ONLINE BARRE TUNTIPAKETIT

SYYSKAUSI 29.1.2022 - 1.1.2023.


Pidä kehostasi huolta matalan kynnyksen kotiharjoituksin!

Online-barre kotitreenit on suunnattu sinulle, joka haluat löytää liikunan ilon ja hyvän olon matalan kynnyksen kotitreeneillä!

Syksyn tuntipakettien online-treenit toteutetaan 10-60min mittaisten tallenteiden muodossa, ja lajeina on barren lisäksi pilates, kehonhuolto ja lihaskuntoharjoitukset. Saat joka maanantai uuden treenikalenterin, josta löydät kolme valikoitua treeniä viikkoosi. Viikkokalenterin treenien lisäksi sinulla on pääsy videokirjastoon, joka päivittyy uusilla harjoituksilla syksyn mittaan.

Ilmoittaudu alta mukaan - tunneille voi hypätä mukaan milloin vain!

KOKO SYKSY / 18 VIIKKOA / 89,90e (4,99e/vk)

SYKSY JAKSO 1 / 6 VIIKKOA / 39,90e (6,65e/vk)

SYKSY JAKSO 2 / 6 VIIKKOA / 39,90e (6,65e/vk)

SYKSY JAKSO 3 / 6 VIIKKOA / 39,90e (6,65e/vk)


NÄIN ILMOITTAUDUT

1) Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassa klikkaamalla valitsemasi vaihtoehto ostoskoriisi. Täytä tilausvaiheessa nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Voit maksaa tuntipaketin verkkopankissa, luottokorteilla, MobilePaylla tai yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi). Liikuntaedulla maksaessa valitse verkkokaupassa Maksu etukäteen. Etsi sitten oman liikuntaetusi mobiiliapplikaatiosta Barre by Eevi ja suorita maksu.

2) Saat heti tilauksen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen ilmottautumisesta. Linkki videokirjastoon toimitetaan sinulle erillisessä sähköpostissa tuntipaketin ensimmäisenä päivänä. Jos ilmoittaudut kesken jakson mukaan, saat linkin heti sen jälkeen kun olen tarkistanut tilauksesi.

3) Kun on treenin aika, pystytä itsellesi oma kotistudio! Pukeudu mukaviin treenivaatteisiin ja varaa itsellesi tuntia varten rauhallinen treenipaikka.


ALTA LÖYDÄT KAIKKI TARJOLLA OLEVAT TUNTIPAKETIT