STUDIO-TUNNIT

Kevät 2022


Alla näet kaikki keväällä 2022 studioilla järjestettävät barre- ja pilatestunnit. Tunnit pidetään Helsingin keskustassa Aleksanterin Teatterilla ja Töölössä Töölön Pilates Studiolla ja Bloom Wellbeingissä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan jokaisen tunnin kohdalta erikseen!


TIISTAISIN

Aamupilates (perus/keskitaso) klo 7.15 - 8.15

Töölön Pilates Studio (Museokatu 26, Helsinki)

Tervetuloa mukaan aloittamaan päivä lempeällä ja kehoa lämmittävällä harjoituksella! Teemme perus/keskitason harjoituksen, joka etenee rauhallisesti kehoa herätellen. Haastamme myös kehoa ja tunnin jälkeen olet ryhdikkäänä valmis uuteen päivään.

Ilmoittaudu mukaan Töölön Pilates Studion ajanvarauksessa.

Aamun pilatestunnille on mahdollista osallistua myös etänä kotoa käsin. Valitse silloin varausjärjestelmästä ON LINE versio tunnista.

Barre pienryhmä klo 19-20

Aleksanterin teatteri (Bulevardi 23-25)

Tiistain pienryhmässä harjoitellaan ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä ja ryhmän tarpeet ja eteneminen huomioiden. Käymme läpi barren tekniikkaa ja tavoitteena on löytää uusia puolia ja oivalluksia omasta kehosta. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta lajista.

Tiistain tunnille voit ilmoittautua suoraan Eeville joko sähköpostilla hello@barrebyeevi tai viestillä instagramissa @barrebyeevi. Yhden tunnin hinta on 16e.

TORSTAISIN

ONLINE BARRE KLO 17.30-18.30

Zoom - etänä missä vain!

Treenaa kotoa käsin! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan barren online tunneille omalta sivultaan.

Barre klo 19.15-20.15

Töölön Pilates Studio (Museokatu 26, Helsinki)

Avoin barren viikkotunti, johon voit osallistua ilman aiempaa kokemusta! Teemme monipuolisen koko kehon harjoituksen barren liikerepertuaaria hyödyntäen.

Ilmoittaudu mukaan Töölön Pilates Studion ajanvarauksessa.

LAUANTAISIN

Power Pilates klo 9.30-10.30

Bloom Wellbeing (Urheilukatu 5)

Power Pilates tunnilla teemme dynaamisen harjoituksen, joka haastaa koko kehosi. Käytämme usein myös pienvälineitä tunnilla.

Varaa paikkasi suoraan studion ajanvarauksesta.

Barre workshop klo 11-12.30

Aleksanterin teatteri (Bulevardi 23-25)

Lauantain workshopissa syvennymme harjoitukseen eri teemojen kautta! Tervetuloa mukaan aloittamaan viikonloppu hyvällä fiiliksellä.

Lauantain tunnille voit ilmoittautua suoraan Eeville joko sähköpostilla hello@barrebyeevi tai viestillä instagramissa @barrebyeevi. Yhden tunnin hinta on 20e.