SYYSKAUDEN TUNNIT

Alta pääset tutustumaan kaikkiin syyskauden tunteihini. Jos et osaa valita itsellesi sopivaa harjoitusmuotoa, voit olla minuun rohkeasti yhteydessä sähköpostitse hello@barrebyeevi.fi!

Huolla ja vahvista kehoasi matalan kynnyksen kotiharjoituksilla!

Keväältä tutut online tuntipaketit ovat saatavilla myös syksyllä. Syyskauden ensimmäinen tuntipaketti sisältää viikoittaisen online-harjoituksen, jotka pidetään Zoom-alustalla torstaisin klo 17.30-18.30.

Saat tunnin jälkeen käyttöösi tuntitallenteen, joka on katsottavissa viikon ajan videokirjastossa. Voit siis harjoitella myös juuri sinulle sopivaan aikaan! Viikoittaisen täyspitkän harjoituksen lisäksi tuntipakettiin kuuluu lyhyemmät 15min mittaiset lisäharjoitukset, jotka löydät videokirjastosta.

Viikoittaiset harjoitukset ovat vaihtelevia ja suoritettavat liikkeet vahvistavat ja huoltavat kehoasi kokonaisvaltaisesti säännöllisen harjoittelun myötä. Tunti sopii kaiken tasoisille harjoittelijoille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Ilmoittaudu mukaan ja klikkaa tuntipaketti ostoskoriisi täältä!


Tervetuloa mukaan viikkotunneilleni 12.8. alkaen Töölön Pilates studiolle torstaisin klo 19.15-20.15 ja sunnuntaisin klo 18.30-19.30.

Viikkotunnit sopivat kaikentasoisille harjoittelijoille, eikä aiempaa kokemusta lajista tarvita. Voit tulla mukaan milloin vain! Varaathan paikkasi kuitenkin etukäteen studion ajanvarausjärjestelmästä.

Töölön Pilates Studio sijaitsee Etu-Töölössä osoitteessa Museokatu 26.


Aleksanterin teatterilla tiistaisin harjoitteleva pienryhmä sopii sinulle, joka kaipaat välitöntä ja yhteisöllistä harjoitteluilmapiiriä. Pienryhmässä treenataan säännöllisesti vakiintuneessa ryhmässä. Teemme viikoittain vaihtuvan etenevän harjoituksen, joka ottaa huomioon myös ryhmän toiveet. Aiempi kokemus barresta, baletista tai pilateksesta on eduksi. Syksyn ensimmäinen tunti pidetään tiistaina 17.8. ja viimeinen 21.12.

Tunnille ilmoittaudutaan mukaan koko kaudeksi, jolloin yhden tunnin hinta on 13e. Mikäli ryhmässä on tilaa, voit tulla mukaan myös kertamaksulla (16e). Tiedustelut tunnista ja ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu suoraan Eeville viestillä hello@barrebyeevi.fi.

Aleksanterin teatteri sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Bulevardi 23-27.

Aloita viikonloppusi rennosti harjoitellen! Aleksanterin teatterilla (Bulevardi 23-27) pidettävä lauantain aamutreeni on 90min mittainen, mikä mahdollistaa syvemmän paneutumisen kunkin harjoituksen aiheeseen. Jokaisessa workshopissa teemme kaikki barre-tunnin osat tiettyyn osa-alueen keskittyen, joten harjoitukset ovat erinomainen tapa tutustustua lajiin ja syventää omaa harjoitusta. Workhopit sopivat kaikentasoisille harjoittelijoile lukuunottamatta pienvälinetuntia, jota ennen on hyvä osallistua edes yhdelle muulle barre-tunnille.

21.8. BARREN TEKNIIKKA TUTUKSI

Tässä harjoitukessa käymme läpi tanko-osuuden tekniikkaa ja kehon oikeita linjauksia. Opit, mihin asoihin on hyvä kiinnittää huomiota harjoituksen aikana, ja miten saat liikkeistä parhaan tehon.

28.8. MATTO-OSUUS & HENGITYS

Tämä harjoitus johdattaa sinut matto-osuuden ja hengityksen saloihin. Tutustumme hengityksen rooliin harjoituksessa ja kuinka sen avulla voit syventää liikettä. Keskitymme matto-osuuden liikkeisiin ja linjauksiin, ja haemme syvien vatsalihasten aktivaatiota. Tunnin aikana opit, kuinka suorittaa matto-osuuden liikkeet tehokkaasti ja puhtaasti.

4.9. BARRE & KEHONHUOLTO

Tällä tunnilla keskitymme kehoa huoltavaan liikkeeseen.

11.9. PIENVÄLINEET (PALLO, KUMINAUHA)

Tässä harjoitukessa opit käyttämään pienvälineitä treenin tukena. Käytämme pilates-palloa, käsipainoja ja kuminauhaa läpi tunnin niin tanko-osuudessa, keskilattialla kuin matollakin.

25.9. TOIVETEEMA

Harjoituksen teema valitaan yhdessä harjoittelijoiden kanssa.

Voit ilmoittautua mukaan yksittäiseen workshopiin, jolloin kertamaksu on 20e, tai ostaa viiden harjoituksen paketin hintaan 80e (á 16e). Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Eeville viestillä hello@barrebyeevi.fi.


Tutustu barreen kanssani Helsingin Aikuisopiston viikonloppukursseilla! Harjoituksen avulla pääset tutustumaan lajiin ja opit oikean suoritustekniikan liikesarjoihin. Kursseja järjestetään syyskaudella kahtena viikonloppuna Helsigin Aikuistopiston Annankadun toimipisteen kauniissa salissa osoitteessa Annankatu 29 B, 00100 Helsinki.

Barre A

Sununtaina 12.9. klo 12-13.30

Hinta: 19e

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Helsingin aikuisopiston verkkokaupassa.

Barre B

Lauantaina 9.10. ja sunnuntaina klo 10.30 - 12.00

Hinta: 39e

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Helsingin aikuisopiston verkkokaupassa.