Online Barre || Tuntipaketti KESÄ 2022

Online Barre || Tuntipaketti KESÄ 2022

Kuvaus

Hyppää mukaan kesätreeneihin - lajeina barre, pilates, kehonhuolto ja lihaskuntoharjoitukset! Tuntipaketin treeneillä pidät huolta kehostasi matalalla kynnyksellä, sillä tallenteiden avulla harjoittelu luonnistuu missä ja milloin haluat. Voit harjoitella samaan tahtiin muiden kanssa viikkokalenterin mukaan tai valita oman fiiliksen perusteella sinulle sopivat treenit videokirjastosta. Voit ilmoittautua mukaan missä vaiheessa kesää vain, sillä kaikki edellisten viikkojen treenit ovat käytössäsi aina elokuun loppuun saakka. Jos jokin harjoituksista muodostuu lemppariksi, pääset tekemään sen niin monta kertaa kuin haluat!


Kesän tuntipaketin harjoitukset ovat käytössäsi 4.7. - 28.8. (8vk)


Tuntipaketti sisältää:


  1. Vapaa pääsy viikoittain täydentyvään videokirjastoon, josta löydät noin 10-60min mittaiset barre, pilates, kehonhuolto ja lihaskuntoharjoitukset. Jos pilates ja barre ovat sinulle uusia lajeja, voit tutustua niihin tarkemmin täällä.
  2. Viikoittain vaihtuva harjoituskalenteri, josta löydät valikoidut ehdotukset kyseisen viikon treeneiksi. Harjotukset muodostavat monipuolisesti kehoasi harjoittavan kokonaisuuden.


Saat kirjautumistiedot videokirjastoon heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostivahvistuksessa.